Skip to content

Vremuri noi, proceduri noi

Activitatea de organizare este, poate mai mult decat alte activitati, puternic guvernata de proceduri. Sau, cel putin, asa ar trebui sa fie. Pentru fiecare tip de eveniment exista proceduri clare si foarte bine puse la punct legate de toate fazele organizarii dar, cel mai important, de organizarea la fata locului. Ce « drum » parcurge un participant/lector/invitat din momentul in care a sosit la locul de organizare si pana in momentul in care s-a terminat evenimentul si a parasit aceasta locatie.

In perioada aceasta, atunci cand evenimentele nu pot fi organizate on line, preocuparea pentru procedure e dubla: cum sa asiguri respectarea lor stricta (dat fiind ca e strans legata de siguranta participantilor) si cum sa faci asta fara sa pui presiune pe participanti, fara sa se simta nimeni ingradit si bruscat de obligativitatea parcurgerii unor anumiti pasi, intr-o anumita ordine, pana la intrarea in sala. Si chiar si dupa aceea.

Puteti evita toate aceste griji organizand evenimente on line, in conditii tehnice ireprosabile, cu moderator si facilitatori cu experienta. Contactati-ne si va putem ajuta!

Hai sa descoperim impreuna!