Skip to content

Etape in organizare

Va intrebam in urma cu cateva articole care sunt evenimentele de care va este cel mai dor. Dar dintre etapele organizarii unui eveniment ?

Translatarea evenimentelor din offline in online inseamna renuntarea la multe etape legate de pregatirea si aranjarea spatiului si parcurgerea unora noi, diferite. Nu mai avem grija cu sfanta corectitudine si meticulozitate de sala, scaune, echipamente, alinieri, aranjamente, etc. Acum avem grija de oameni, de lectori, de participanti, de moderatori. Derulam sesiuni preliminarii pentru setarea parametrilor tehnici si implementarea procedurilor de conectare, activare sunet si imagine, corelare a canalelor de traducere, si asa mai departe.

In offline, ne ingaduim sa respiram, un pic, in momentul in care evenimentul a inceput si totul merge cu precizie de ceas. In online…ei bine, in online nu prea sunt momente in care organizatorii sa-si poata ingadui o pauza. Organizam evenimentele on line cu asistenta permanenta, atentie non stop la detalii si asigurarea unor conditii tehnice ireprosabile. Va stam la dispozitie cu o oferta completa si variata pentru felurite evenimente in on line.

Hai sa descoperim impreuna!