Skip to content

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Folosirea tuturor serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul HOFE.RO este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor prezentate mai jos, care se pot modifica periodic. Vizitatorii site-ului sunt obligati sa verifice actualizarea acestora de fiecare data cand acceseaza site-ul. 

CONTINUT SI DREPTURI DE AUTOR

Reproducerea materialelor prezentate in site nu poate fi repreodus fara o permisiune scrisa explicita din partea S.C. Casa de Evenimente S.R.L, detinatorul site-ului HOFE.RO. 

Contractul de prestari servicii incheiat intre S.C. Casa de Evenimente S.R.L.  si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului doar pentru uz propriu, lipsit de intentie comerciala.

HOFE.RO  poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul vizitatorilor la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

HOFE.RO  nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor din site ori a lipsei actualizarii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. 

COMENZI SI CERERI PENTRU OFERTE DE PRET

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi/participarea la evenimente pot fi date folosind formularele de contact sau de inscriere de pe acest site sau folosind adresa de e-mail din sectiunea Contact. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. HOFE.RO nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care HOFE.RO considera o cerere/o comanda/un formular de inscriereca fiind incomplete sau incorecte, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea solicitarea (cererea/comanda/formularul de inscriere) fara nici o instiintare a utilizatorului.

DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea prevazute in acest document. HOFE.RO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in aceasta pagina.

TERMENE SI CONDITII

Aceste termene si conditii reglementeaza folosirea site-ului HOFE.RO . Va rugam cititi Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, nu folositi acest site web. Continuarea folosirii acestui site indica faptul ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile asa cum sunt enuntate in aceasta sectiune.

CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Exceptand cazurile mentionate ulterior in acest contract, continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul anterior in scris al detinatorului acestuia, S.C. Casa de Evenimente S.R.L . Nu este permisa distribuirea sau copierea continutului paginilor continute in prezentul site, catre orice tert, dar nelimitand la caching-ul continutului acestui site. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din acest site, pentru folosirea in scop necomercial, mentionand sursa. Este deasemenea permisa pastrarea unei copii transparente a site-ului in scopul vizualizarii sale numai atat timp cat sunteti conectat la internet.

MATERIALE TRANSMISE PREZENTULUI SITE

Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara de origine  a site-ului sau a celui care a transmis materialele.

LIMITAREA RASPUNDERII

Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vreun scop anume. 

S.C. Casa de Evenimente S.R.L. este absolvita in toate cazurile de responsabilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, pierderea informatiilor) ce decurg din utilizarea, utilizarea inadecvata sau incapacitatea de utilizare a materialelor din site.