Skip to content

Timpul si timpurile…

Acum, cand timpurile sunt asa cum sunt – stiti la ce ma refer – a venit timpul sa gandim altfel. Poate o sa vi se para un cliseu desuet insa va indemn sa fiti mai buni si mai ingaduitori, mai toleranti. Nu in felul acela numit « merge si asa ». Ci in felul acela care incalzeste inimile si provoaca buna dispozitie.

Nu ni se mai vede zambetul de masti, dar va aduceti aminte ce invatam (sau ar trebui sa invatam) cu totii la cursurile de comunicare ? Ca zambetul se « aude » la telefon ? Sa stiti ca se « aude » si dincolo de masti. Chiar daca nu se vede in ochi. Sau nu avem timp sa ne mai uitam unii in ochii celorlalti. 

Timpurile sunt grele, lucrurile merg greu spre deloc, cu totii avem dificultati in a supravietui, atat ca firme cat si ca indivizi, insa va indemn sa facem lucrurile mai usoare. Sau mai usor de suportat. Sa fim creativi si sa aducem in afaceri acele beneficii non-financiare care fac diferenta dintre o colaborare doar corecta si o colaborare de care sa ne aducem aminte. Sa zambim celorlalti, sa oferim pentru a primi.

Noi asa organizam evenimentele dintotdeauna dar, mai ales, de un an incoace. Voi cum faceti viata mai usoara celorlalti ?

Hai sa descoperim impreuna!