Skip to content

Chiar mai important decat cel mai important

Povesteam in postarea anterioara despre cat de important este elementul uman, echipa, oamenii ei.

Constat ca traim o vreme cu vremuri complicate. O vreme in care chiar si treaba unui organizator de evenimente devine mai complicata iar responsabilitatea acestuia, mai importanta. Vremuri in care grija fata de sine, corect interpretata, inseamna si grija fata de ceilalti. Vremuri in care sa am grija de mine inseamna sa am grija si de ceilalti. Respect regulile ca sa-mi protejez sanatatea, sper ca si ceilalti vor face la fel si, in acest mod, sper ca vom reusi sa depasim acest moment de restrictii, de vacanta impusa, de copii crescuti fara socializare, de adulti speriati si derutate, de societate destramata, de afaceri puse pe butuci, de oameni ramasi fara obiectul muncii….

In perioada recenta, de cand ne confruntam cu restrictii legate de pandemie, unele domenii de activitate au fost mai afectate decat altele. Dar consider ca in primul rand noi, cei din domeniile afectate de restrictii, avem datoria sa respectam regulile legate de protectie si siguranta, pentru a contribui la depasirea situatiei. Nu organizam evenimentele decat strict in limita impusa de lege. Nu asiguram accesul participantilor decat strict in conditiile impuse de lege. Colaboram cu locatia de organizare pentru a respecta IMPREUNA regulile.

Pana la urma, e o problema de scoala elementara. Niciodata minus cu minus n-au dat plus. Dar plus cu plus intotdeauna au dat plus.

Haideti sa iesim impreuna din situatia asta!