Skip to content

Nu toamna se numara bobocii

Nu toamna se numara bobocii

Nu, nu toamna se numara. Oricat de banal si perimat ar fi, realitatea este ca in perioada aceasta, inainte de Craciun si Anul Nou, ne cam uitam in urma si ne cam facem inventarul realizarilor si esecurilor din anul ce sta sa plece.

A fost un an greu, asa cum doar instabilitatea poate fi. Un an in care incepeai saptamana cu un plan si niste obiective si o terminai intrebandu-te daca de luni incolo planul va fi acelasi sau se anuleaza tot. Sau se relaxeaza restrictiile si re-evaluam? Sau …. ?

Un an greu in care munca organizatorilor a fost si mai grea. La criteriile obisnuite de acceptare a inscrierilor s-au adaugat unele noi, mai spinoase, legate de conditiile legale de participare. Ne-am confruntat cu anulari de ultim moment ca urmare a unor carantinari sau contaminari de ultim moment. Am avut emotii inaintea fiecarui eveniment, pana la inceperea lui, in privinta numarului de participanti. Am stat cu emotie si dupa fiecare eveniment, asteptand feed-back-ul participantilor.

Am reusit, insa, cu ajutorul tuturor partenerilor, sa organizam cu succes aproape tot ce ne-am propus. Am reusit sa ne cuplam exemplar pe toate restrictiile impuse, respectandu-le, sa nu ne punem piedici ba, chiar mai mult, sa ne sustinem reciproc.

Pe scurt, a fost un an cu de toate, si mai bune si mai rele. Dar mai mult bune.

Anul viitor? Anul viitor va fi, poate, mai bland cu noi. Dar depinde si de noi, sa stiti.

Pentru voi cum a fost?