Skip to content

Cel mai important?

Dupa atatea articole despre evenimente si 10 intamplari teribile de la evenimente, vin si va intreb care este cel mai important element al unei organizari reusite ? Sa fie clientul ? Conceptul de eveniment ? Locatia ? Ce parere aveti ?

Eu cred ca unul dintre cele mai importante elemente  este echipa. Echipa de organizare. Leaderul echipei, care se ocupa de perfectarea tuturor aranjamentelor, astfel incat in momentul zero, cand incepe evenimentul, sa fie totul foarte bine pus la punct, dar si restul echipei, oamenii de la fata locului, care monitorizeaza si supravegheaza cele mai mici detalii. Si care, de multe ori, trebuie sa jongleze cu aceste detalii si elemente, pentru un rezultat optim.

Ca in orice activitate economica, resursa umana este una dintre cele mai importante (poate cea mai importanta) resursa.

Probabil cel mai mare «pacat» intr-ale organizarii este sa trimiti la fata locului un om nepregatit, fara experienta. Sau unul care are experienta generala dar ii lipseste cea specifica, respectiv cunoasterea procedurilor specifice acelui eveniment. Sunt, astfel, puse in pericol si succesul evenimentului si decontarea ulterioara, dar si prestigiul echipei.

Indiferent cine din echipa noastra merge la fata locului, avem intotdeauna grija sa fie bine informat, bine pregatit, inarmat cu proceduri si instructiuni clare si foarte, foarte familiarizat cu specificul contractului. Si, nu in ultimul rand, sa aiba caile de comunicare deschise cu reprezentantii locatiei de organizare.

Va stam la dispozitie pentru organizarea evenimentelor voastre, sa va aratam eficienta echipelor noastre!