Skip to content

Cum organizam virtual evenimente virtuale?

Daca pana acum am experimentat si inca experimentam alinierea activitatilor pentru evenimente online, managerii de evenimente insisi trebuie sa organizeze la distanta si sa desfasoare virtual activitatile de pregatirea a acestora si nu in birou, nu in echipa cum se organiza pana acum ci prin aceleasi canale si platforme prin care organizeaza evenimentele proprizise.

Astfel avem de-a face cu cea mai mare provocare pe care o intampina managerii, pentru ca mai intai trebuie sa isi insusesca aceste noi instrumente si metode de comunicare si apoi prin propriile experiente de invatare sa isi imbunatateasca aptitudinile si abilitatile in educarea clientilor si a participantilor la aceste evenimente. In aceste situatii trebuie sa alegem cateva canale de invatare, sa facem o selectie a lor si sa fim la curent cu tot ce este nou si functioneaza in aceste circumstante.

Cu aceasta ocazie va invit sa va acomodati continuu cu tot ce inseamna munca la distanta si unul dintre sfaturi este sa parcurgeti aici cateva idei si sugestii de la cei care lucreaza de la distanta de mai multa vreme.

Toate cele bune si mergem virtual impreuna!