Skip to content

A noua intamplare teribila, cu un SPA

Ca organizator, treci prin tot felul de situatii, care mai de care mai surprinzatoare, complicate si, de ce sa nu recunoastem, uneori chiar hilare. Ca atunci cand ajungem la hotel, descarcam toate cutiile cu materiale promotionale, videoproiectoare, flipcharturi, laptopuri, etc, pentru un eveniment de 120 de persoane, ne cazam si mergem sa vedem sala. Pe care o «vazusem» anterior intr-o sumedenie de poze trimise inainte de plasarea rezervarii si intr-o schita – ce e drept, sumara. Si nu intram bine in sala ca avem o revelatie: in poze nu se vazuse un amanunt puuutin cam inconvenabil, respectiv faptul ca prin fundul salii trecea drumul spre centrul SPA al hotelului. Adica asa, in timp ce-n sala am fi avut conferinta, prin zona din spatele salii ar fi putut trece, fara un orar anume, alti clienti ai hotelului, in halat si-n papuci, in drum spre piscina si relaxare la SPA. Primul lucru la care m-am gandit in clipa in care am avut revelatia asta a fost acela ca nu cred ca exista oameni care sa nu lipaie cand merg in papuci……

O solutie ar fi fost amplasarea unor panouri care sa mascheze trecerea cuiva pe acolo. Dar acustica salii, foarte buna dealtfel, n-ar fi ascuns….lipaitul. Organizarea centrului spa cu ore fixe de intrare si iesire iar nu era o solutie fiindca nici chiar in pauza de cafea nu ar fi fost tocmai potrivita defilarea in halat si in papuci. Solutia a fost inchiderea respectivului centru spa in cele 2 zile de conferita, pe durata lucrarilor, cu promisiunea, din partea noastra, ca nu vom depasi orarul din agenda. Noi ne-am desfasurat conferinta fara emotii ca vom fi intrerupti iar ceilalti clienti ai hotelului au putut beneficia de serviciile promise (caci accesul la respectivul centru era inclus in costul camerei). Si totul s-a incheiat, in final, cu bine, cu mici constrangeri din partea fiecaruia. Pentru ca, dupa o matura chibzuinta, ne-am dat seama ca era o culpa comuna, noi nu verificasem cu atentie amplasarea salii, hotelul nu precizase cu exactitate inconvenientul acesteia.

Morala? Nu exista una anume. Uneori pur si simplu se intampla sa scapi din vedere unele amanunte. Cu rabdare si calm problemele se rezolva din mers.